Website laten maken in regio Waregem

Heb je een idee voor een webshop? Start je je eigen zaak in Waregem en wil je nieuwe klanten aantrekken via een website? Tom Broucke denkt mee aan je strategie om dit doel te bereiken.

Je website zelf onderhouden met WordPress

Alle websites die bij Tom Broucke van de band rollen, worden geleverd met WordPress. Hierdoor wordt foto’s, teksten, menu’s en algemene inhoud aanpassen kinderspel. Ook pagina’s verwijderen, bewerken of toevoegen behoren tot de standaard functionaliteiten van uw op maat gemaakte website.

Mobielvriendelijke websites

Ondertussen gaat al meer dan 50% van je potentiële klanten via hun smartphone of tablet op zoek naar je product of dienst. De gebruikservaring moet dus op ieder toestel optimaal zijn. Daarom worden websites met een mobile-first approach ontworpen.

Je website optimaliseren voor Google

Google maakt gebruik van een ingewikkeld algoritme om de positie van uw website te gaan bepalen. Je website wordt opgebouwd op een SEO-vriendelijke manier, zodat ook zoekmachines uw inhoud kan interpreteren. Dit zal er in eerste instantie al voor zorgen dat er meer bezoekers op je website komen.

Laat u inspireren

Recente projecten

Alle projecten

Webdesign

Ontwerpen van prachtige websites & webapplicaties

Programmeren

Uw website wordt geprogrammmeerd m.b.v. alle moderne tools

WordPress Specialist

Jarenlange ervaring in het programmeren van WordPress websites

WooCommerce Expert

Je webshop is in goeie handen

Overtuigd?

Neem dan contact op voor een offerte of vrijblijvend gesprek.
Stuur een e-mail naar [email protected] of maak gebruik van het contactformulier.